Huisweetjes

-Onze appartementen bevinden zich in hetzelfde pand en zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke ingang. Er bevinden zich dus meerdere gasten/bewoners in het pand, gelieve rekening met elkaar te houden.

- Er is een gezamenlijke inpandige berging waar u eventueel een fiets ( graag even van te voren melden i.v.m. beperkte ruimte) of kinderwagen kunt stallen, tevens kunt u hier uw afval deponeren/scheiden.

-Pandje The Old Bakery heeft 3 woonlagen,  1e en 2de etage zijn bereikbaar via een trap.

-De loft en het Appartement zijn zolder appartementen, welke enkel toegankelijk is d.m.v. 2 trappen.

-Incheck en uitcheck in overleg. Indien wij niet zelf aanwezig kunnen zijn, maken wij gebruik van een sleutelkluis.

-Bedden worden opgemaakt conform het aantal gasten. Standaard het 2 persoon bed bij 2 gasten. Als u apart wenst te slapen, vragen wij u dit van te voren aan te vragen.

-Al onze appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, oven/(combi)magnetron, Flat screen Televisie, dvd speler, muziekinstallatie of bluetooth speaker, wasmachine, strijkvoorzieningen, schoonmaakvoorzieningen, brandalarm, ventilator, badkamer en een Föhn. 

 

-keukentextiel, vaatwasser tabletten, toiletpapier, koffie, thee, suiker, melk, peper, zout, shampoo, douchegel, handzeep en handdoeken, 1 set per persoon per 2 dagen, zijn aanwezig in het appartement.

 

-Wij verwelkomen kinderen van alle leeftijden in The Old Bakery en The Loft,  Met name The Old Bakery is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen., deze accommodatie is voorzien van traphekje, 2de slaapkamer, speelgoedkist en kind veilige stopcontacten. Kinderen tot 2 jaar verblijven hier gratis, maar dienen wel vermeld te worden. Kinderbedje en kinderstoel kunnen geplaatst worden op aanvraag en indien beschikbaar, deze zijn niet standaard aanwezig in de door u geboekte accommodatie. Onze accommodatie The Apartment is als enige helaas niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, er kan hier geen kinderbedje geplaatst worden.


-Op de dag van vertrek dient uw appartement netjes en opgeruimd achtergelaten te worden (  inclusief de gebruikte vaat).  Als wij niet zelf aanwezig zijn ten tijde van de uitcheck vragen wij u alle ramen en deuren goed te sluiten en de verlichting, gas en verwarming uit te doen.

 

-Voor uw veiligheid zijn alle brandalarmen in het pand met elkaar verbonden. Mocht het alarm afgaan, maar is er geen brand of rook in uw appartement, vragen wij u dit toch serieus te nemen omdat er ergens anders in het pand wel iets aan de hand kan zijn.

 

-Met het maken van een reservering gaat u akkoord met onze reserveringsvoorwaarden

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.