sint jan.jpg

De Sint-Janskathedraal

Deze imponerende basiliek in de binnenstad van 's-Hertogenbosch wordt veelal beschouwd als het hoogtepunt van de Brabantse gotiek. De kerk behoort tot de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg.

.

korte put.jpg

Bourgondisch genieten

Ontdek de bourgondische, Bossche cultuur! Want culinair genieten, dat kan zeker in 's-Hertogenbosch. De stad heeft een bruisend centrum met tal van leuke terrasjes, kroegjes en smaakvolle restaurantjes. 

bossche broek.jpg

Natuur in en om de stad

Den Bosch wordt omringd door prachtige natuurgebieden, Het Bossche Broek, de Moerputten, maar ook alle stadsparken zorgen ervoor dat u met gemak even helemaal tot rust kunt komen.

8_4_rondvaart_binnendieze1.jpg

Historisch centrum

 Eén van de mooiste steden van Nederland, dit komt met name door het prachtige historische centrum, met tal van bezienswaardigheden  Denk hierbij aan het prachtige stadhuis op de markt, de Sint-Jan en de oude vestingwerken.

nb museum.jpg

Musea

Bezoek verrassende musea. Doe een rondleiding door een museum, ervaar de tentoonstellingen of bekijk de schilderijen van Jeroen Bosch en Vincent van Gogh.

winkels.jpg

Shopping

Shop jij in een boetiekjes, grote keten of liever een concept store? Hier vindt u het allemaal. Den Bosch is daardoor de ideale bestemming voor een dagje winkelen. Tip! vergeet de kleine straatjes achteraf niet.

p79.jpg

Het nachtleven

Weinig Nederlandse steden kennen zo'n grote diversiteit aan leuke bruine cafés en bars als Den Bosch. Het centrum biedt volop vermaak in de late uurtjes, 

bossche bol.jpg

Fun om te doen

DoeDenBosch organiseert ruim 50 verschillende activiteiten in Den Bosch.

Voor elk gezelschap een passend dagje uit! 

feestelijke-opening-van-theaterfestival-

Evenementen

In 's-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Bezoek één van de vele evenementen die de stad het hele jaar door te bieden heeft.

escapedenbosch-visitekaartjes-mockup-tab

City Escape

Het Spannendste uitje van Den Bosch. Voor grote en kleine groepen.

bossche-bollen-boot_edited.jpg

Ludieke workshops

Vriendinnenweekend,? Neem eens een kijkje bij Bossche Lol.

Ludieke workshops en activiteiten ten overvloed.

8be2322f-6a53-493f-b25d-4fe4217980d6_ima

Zuiderwaterlinie

Maak uw bezoek compleet met een wandeling of fietstocht over de vestingwerken van de stad. Vanaf de vestingmuren heb je een uniek uitzicht over natuurgebied Het Bossche Broek.

.