Boekingsvoorwaarden

 

Door een reservering te maken bij Verblijf achter de Sint-Jan erkent u en stemt u ermee in dat u de boekingsvoorwaarden heeft gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat.

Algemeen

1. Degene die de reservering maakt dient 25 jaar of ouder te zijn, dient zelf aanwezig te zijn tijdens het verblijf en is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten. Reserveert u voor iemand anders dan dient u dit van ten tijde van de boeking nadrukkelijk naar ons te communiceren, ook in dat geval dient de hoofdgast 25 jaar of ouder te zijn, dient zelf aanwezig te zijn tijdens het verblijf en bent u verantwoordelijk voor hem of haar en zijn of haar medegasten. Wij vinden het prettig als u ons laat weten hoe uw groep samenstelling is in het opmerkingen vak!

2. Wij verwelkomen kinderen van alle leeftijden in The Old Bakery en The Loft, Kinderen tot en met 3 jaar verblijven hier gratis, maar dienen als kind aangevinkt te worden. In verband met de beperkingen in ons boeking systeem dienen kinderen vanaf 4 jaar als volwassene opgegeven te worden! Onze accommodatie The Apartment is als enige helaas niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Vermeld alle minderjarigen met hun leeftijd in het opmerkingen vak!

Kinderbedje en kinderstoel kunnen geplaatst worden op aanvraag en indien beschikbaar, deze zijn niet standaard aanwezig in de door u geboekte accommodatie.

3. Meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

4. Het is absoluut niet toegestaan met meer dan in de reservering opgegeven aantal personen te verblijven, mits met vooraf verleende toestemming van de eigenaar of beheerder. 

5. We verwachten dat onze gasten onze instructies opvolgen, verantwoordelijk omgaan met onze eigendommen, het appartement netjes en opgeruimd achterlaten (inclusief de gebruikte vaat) en zich houden aan de huisweetjes en deze boekingsvoorwaarden.

6. Onze appartementen zijn helaas niet rolstoel toegankelijk of geschikt voor gasten die moeilijk ter been zijn en/of moeilijk trap kunnen lopen.

7. Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

8. Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, gebreken, defecten en/of vermissingen z.s.m. bij ons melden ten tijde van het verblijf. Kosten voor verwijtbare schade of vermissing kunnen in rekening worden gebracht.

9. Verblijf achter de Sint-Jan is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties. Dergelijke storingen dienen altijd direct bij ons gemeld te worden, zodat wij indien bij machte de storing kunnen verhelpen.

10. Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan vernemen wij dat graag z.s.m. zodat wij direct kunnen handelen.

11. De eigenaar of beheerder van Verblijf achter de Sint-Jan kan gasten, bij overtreding van deze Reserveringsvoorwaarden, bij illegale activiteiten en/of bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Verblijf achter de Sint-Jan ontzeggen en/of weigeren, zonder restitutie van de verblijfskosten.

12. De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.

Reservering en betaling

1. De reservering kan per e-mail of via onze website worden aangegaan.

2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek en indien beschikbaar stuurt Verblijf achter de Sint-Jan een bevestiging met de betaling gegevens.

3. De reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag.

4. De aanbetaling moet binnen 3 kalenderdagen na ontvangst van de bevestiging worden voldaan.

5. Indien de aanbetaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd.

6. Het resterende openstaande bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst te worden voldaan.

7. Bij reserveringen met aankomst binnen 30 dagen dient het totaalbedrag direct te worden voldaan.

8. De prijzen vermeld op onze Website zijn inclusief toeristenbelasting.

 

Annulering

1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:

- Bij annulering 30 dagen of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.

- Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.

- Bij annulering na 14 dagen voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.

2. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail aan ons worden doorgegeven.

3. Na overleg zal het afgesproken bedrag binnen twee weken worden overgemaakt minus € 25,- administratie kosten.

4. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

5. Verblijf achter de Sint-Jan kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop.

6. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief  aanbieden.

7. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorten van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

8. Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Aankomst en vertrek

1. Op de dag van aankomst is de accommodatie vanaf de vooraf met u afgesproken tijd beschikbaar., doorgaans na 15.00 uur.

2. Om u te kunnen verwelkomen en uw aankomst en verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij uw mobiele telefoonnummer nodig. 

3. Op de dag van vertrek vragen wij u de accommodatie vóór 10.00 uur te verlaten. 

4. Een vroege incheck en/of late uitcheck is enkel in overleg en bij beschikbaarheid mogelijk. Wij zijn flexibel maar kunnen dit tot de dag voor aankomst/vertrek nooit garanderen, dit is afhankelijk van komst en vertrek van eventuele andere gasten.

Wij wensen u een fijn verblijf!