Wij hebben onze accommodaties met veel zorg ingericht en van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden de volgende faciliteiten:

- Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven/magnetron, broodrooster, waterkoker en Senseo    koffiemachine, keukentextiel, vaatwasser tabletten, koffiepads, thee, suiker, melk, peper, zout en olijfolie.

- Eigen badkamer incl. shampoo, douchegel, zeep, föhn en handdoeken(1 set per persoon per 2 dagen).

- Wasmachine, strijkbenodigdheden en wasrek.

- Gratis WIFI, Dvd/blu-ray speler, dvd's, boeken en spelletjes.

- Ventilator voor de warmere dagen en centrale verwarming voor de koudere dagen.

- Inpandige berging voor gezamenlijk gebruik waar u uw fiets of kinderwagen kunt stallen.

 

Volledigheidshalve willen wij u graag nog op het volgende wijzen:


-De Loft en het Appartement betreffen zolder appartementen, deze zijn enkel toegankelijk is d.m.v. 2 trappen.

Pandje the Old Bakery heeft meerdere etages, de toegang (woonkeuken) op de begane grond, de woonkamer, toilet, slaapkamer en douche zijn enkel toegankelijk d.m.v. 1 of 2 trappen. 

-Incheck altijd in overleg en uit check tijd is uiterlijk 10.00h.  Wenst u eerder in te checken of later uit te checken, vraag gerust, wij zijn flexibel als hier mogelijkheid toe is, maar garanties kunnen we nooit geven tot de dag voor aankomst.

-Bedden worden opgemaakt conform het aantal gasten. Standaard het 2 persoons bed bij 2 gasten. Als u apart wenst te slapen, vragen wij u dit van te voren aan te vragen.

 

-Bij Pandje the Old Bakery treft u in de 2de slaapkamer een 1 persoonsbed en een juniorbed. Bij boekingen met 6 gasten zal een comfortabel bijzet bed in de woonkamer geplaatst worden. U begrijpt dat dit ten koste gaat van de woonruimte. Ook is hier een 2de toilet aanwezig.

 

auikte vaat).